-پاسخ آیت الله سیستانی درباره لباس مشکی در محرم وصفر
-پاسخ آیت الله خامنه ای درباره افطار کردن با تربت امام حسین علیه السلام
-دست زدن همراه با شادي و خواندن و ذكر صلوات بر پيامبر اكرم و آل او(ص) درجشن هايي كه به مناسبت ايام ولادت ائمه(ص) و اعياد وحدت و مبعث برگزار مي شود چه حكمي دارد؟ اگر اين جشن ها در مكانهاي عبادت مانند مسجد و نمازخانه هاي ادارات و يا حسينيه ها برگزارشوند، حكم آنها چيست؟
-پاسخ آیت الله شبیری زنجانی درباره جشن عروسی در ماه محرم وصفر
-پاسخ آیت الله مکارم شیرازی درباره اصلاح و آرایش در ماه های محرم و صفر
-پاسخ آیت الله روحانی درباره جنگ عایشه با امیرالمؤمنین (علیه السلام) از همه گناهان بدتر بود
-پاسخ آیت الله جوادی آملی درباره نماز روز عید غدیر
-پاسخ آیت الله جوادی آملی درباره نماز عید غدیر
-پاسخ آیت الله حکیم در باره افضل بودن حضرت علی علیه السلام از بقیه ائمه وپیامبران
-پاسخ آیت الله وحید خراسانی درباره سیگار کشیدن در ماه رمضان

مطالب این بخش جمع آوری شده از مراکز و مؤسسات مختلف پاسخگویی می باشد و بعضا ممکن است با دیدگاه و نظرات این مؤسسه (تحقیقاتی حضرت ولی عصر (عج)) یکسان نباشد.
و طبیعتا مسئولیت پاسخ هایی ارائه شده با مراکز پاسخ دهنده می باشد.

  کد مطلب:6092 شنبه 1 فروردين 1394 آمار بازدید:8

حكم فرزندخوانده نسبت به ناپدري و نامادري و برادر و خواهر ناتني چيست راه هاي محرميت كدام است؟
فرزند خوانده نامحرم است مگر به يكي از طرق زير محرميت حاصل شود. اگر فرزند خوانده شيرخوار كمتر از دو سال و دختر باشد از يكي از راه هاي زير به مرد (پدرخوانده) محرم مي شود: 1. اگر شير مادر مرد را بخورد كه خواهر رضاعي او محسوب مي شود. 2. از خواهر مرد شير بخورد كه فرزند رضاعي خواهر مي شود. 3. از زن برادر مرد شير بخورد كه فرزند رضاعي برادر مي شود. 4. از دختر خواهر يا دختر برادر مرد شير بخورد. 5. از مادر فرزند اين مرد (پدرخوانده) شير بخورد. چنانچه فرزند شيرخوار نيست يا يكي از موارد فوق براي شير دادن وجود ندارد به وسيله ء خواندن صيغه ء عقد موقت بين دختر (خوانده) و پدر يا پدربزرگ پدر خوانده دختر به او محرم مي گردد؛ چون دختر زن پدر مرد مي شود. و در صورتي كه پدرخوانده داراي فرزند پسري باشد به وسيله ء خواندن عقد موقت براي پسرش عروس او مي شود و به او محرم مي گردد. و چنانچه فرزند خوانده پسر باشد اگر زن (مادرخوانده) داراي فرزند دختر باشد با خواندن عقد موقت براي دخترش او دامادش مي شود. البته بايد خواندن عقد موقت در موارد فوق با اجازه ء ولي شرعي طفل (پدر يا جد پدري) و يا قيم و سرپرست شرعي او باشد و در صورت نبودن يكي از اينها بايد با اجازه ء حاكم شرع و مجتهد جامع الشرايط باشد. ضمنا براي هميشه بايد اين محرميت را مد نظر داشته باشند تا در مورد ازدواج آنان مشكلي بروز نكند. و همچنين پسرخوانده مي تواند از طريق رضاع به وسيله خواهر مادر و زن برادر مادرخوانده به او محرم شود.

مطالب این بخش جمع آوری شده از مراکز و مؤسسات مختلف پاسخگویی می باشد و بعضا ممکن است با دیدگاه و نظرات این مؤسسه (تحقیقاتی حضرت ولی عصر (عج)) یکسان نباشد.
و طبیعتا مسئولیت پاسخ هایی ارائه شده با مراکز پاسخ دهنده می باشد.